Mirë se vini në webfaqen zyrtare të Postës së Kosovës

Posta nderon Gjilanin me dy pulla postare

Prishtinë, 13 prill 2018 -Filatelia e Postës së Kosovës ka lëshuar në qarkullim dy pulla postare të titulluara “Qytetet e Kosovës – Gjilani”. Këto pulla postare bartin imazhe të qytetit të Gjilanit nga periudha të ndryshme kohore, njëra pamjen nga e kaluara dhe tjetra të sotmen. më shumë