Dërgesat postare te porositura, “R”

Letrat e porositura rekomande (“R”) – janë letrat që nga dërguesi, përmes një taksë të posaçme dhe etiketës “Rekomande” me numër përkatës, u sigurohet trajtim i veçantë përmes regjistrimit, që nga pranimi, përcjellja për në destinacion e deri te dorëzimi përmes nënshkrimit të marrësit të caktuar.