Shërbime të tjera

Posta Direkte

Posta e Kosovës SH.A. përveq shërbimeve tjera postare për konsumatorët ofron edhe shërbimin “Posta Direkte”.Përmes shërbimit “Posta Direkte” ne ofrojmë zgjidhje për të ju ndihmuar juve dhe kompanisë tuaj që mesazhi juaj i marketingut të arrijë lehtë,shpejtë dhe lirë deri te audienca të cilën ju e synoni.më shumë

Transporti për ju

Posta e Kosovës Sh.A. ne vazhdën e avancimit te shërbime te saj ,te përkushtimit maksimal në përmbushjen e nevojave dhe kërkesave të konsumatorëve të saj, përveç shërbimeve tjera postare për konsumatorët ofron shërbimin e ri “TRANSPORTI PËR JU”. më shumë

Pulla komerciale

Ky produkt mundëson promovimin e bizneseve të mesme dhe të vogla që veprojnë në Republikën e Kosovës. më shumë

Posta Hibride

Në kuadër të shërbimeve që i ofron Posta e Kosovës ju mund të shfrytëzoni edhe shërbimin “Posta Hibride”.më shumë

Fahu postar

Shërbimi i faheve postare – Klientët e Postës së Kosovës, që marrin sasi të mëdha dërgesash postare nga vendi apo bota, por edhe kur klienti nuk disponon adresë të përhershme, kanë mundësi që në marrëveshje me Postën e Kosovës, e me një pagesë të caktuar mujore, të sigurojnë kutinë (fahun postar) me numër të caktuar, në të cilën për çdo ditë grumbullohen korrespondencat e tyre.më shumë
previous

1-5 Nga 5

next