Lajme dhe Publikime

Posta e Kosovës në konferencën ndërkombëtare për e-commerce

Kryeshefi i Postës së Kosovës Sejdi Hoxha dhe menaxheri për regjionin e Ferizajt, Luan Jahiri kanë marrë pjesë në Konferencën ndërkombëtare për e-commerce në Antali ku morën pjesë edhe dhjetëra udhëheqës të postave nga vende të ndryshme. më shumë

Në Ditën Ndërkombëtare të Postës shpërblehen tre punëtorë

Prishtinë, 9 tetor 2017 –Ndërmarrja Publike Posta Kosovës Sh.A. ka shënuar të hënën Ditën Ndërkombëtare të Postës, përmes aktiviteteve të ndryshme. Dita Ndërkombëtare e Postës shënohet për çdo vit, më 9 tetor, në të gjitha shtetet e botës. Në këtë datë, në vitin 1874 është themeluar Unioni Postar Universal (UPU), agjenci e Kombeve të Bashkuara, që përbëhet nga 192 shtete anëtare. Në këtë përvjetor, kryeshefi ekzekutiv Sejdi Hoxha ka ndarë mirënjohje për tre punëtorë të dalluar në punë: Leonora Hasanin, kontrollore në zyrën postare nr. 23 në regjionin e Prishtinës, Gëzim Bajraktarin, përgjegjës i zyrës postare nr.8 në Pejë dhe Hetem Mehmetin, kontrollor i zyrës postare në Ferizaj.më shumë

Posta mbështet fushatën për gjidhënie

Prishtinë, 6 tetor 2017 -Në përkrahje të fushatës “Ta mbështesim gjidhënien së bashku”, Posta e Kosovës ka lëshuar në qarkullim dhe ka promovuar një pullë postare. Në këtë promovim kanë marrë përfaqësues të Ministrisë së Shëndetësisë, UNICEF-it, Komunës së Prishtinës si dhe të institucioneve të tjera qeveritare dhe joqeveritare. “Kjo pullë postare u bën thirrje të gjitha nënave që t’i ushqejnë foshnjat me qumësht gjiri që të kemi fëmijë dhe popullatë sa më të shëndetshme”, ka thënë kryeshefi ekzekutiv Sejdi Hoxha, gjatë fjalës së tij në promovim.më shumë

Filloi shpërndarja e ndihmave sociale në Postë

Prishtinë, 2 tetor 2017 - Nga sot mijëra qytetarë kanë filluar marrjen e ndihmave sociale në sportele të Postës së Kosovës, për herë të parë që nga përfundimi i luftës, sepse ky shërbim deri më tani është ofruar vetëm në banka komerciale. Me këtë rast, në zyrën postare në lagjen “Dardania” në Prishtinë, përurimin e këtij projekti e kanë bërë Skender Reçica, ministër i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), kryeshefi ekzekutiv i Postës, Sejdi Hoxha dhe këshilltari politik i ministrit të Zhvillimit Ekonomik, Ibrahim Rexhepi.më shumë

Posta e Kosovës shpërblehet për pullën më të bukur në botë

Verona, 1 tetor 2017 - Pulla postare “Shenjtërimi i Nënës Terezë” është zgjedhur pulla më e bukur postare në botë, e tematikes religjioze, nga organizata International Philatelic Prize "Saint Gabriel". Në Verona të Italisë, të dielën, është mbajtur një ceremoni e veçantë për t’i ndarë këtë shpërblim Postës së Kosovës. Kjo pullë postare është lëshuar në qarkullim nga Posta e Kosovës vitin e kaluar, në prag të shenjtërimit të Nënës Terezë nga Papa Françesku.më shumë

Posta e Kosovës vazhdon rritjen në tregun postar

Prishtinë, 5 shtator 2017 - Ndërmarrja Publike Posta e Kosovës ka shënuar rritje të re në tregun e përgjithshëm postar, thuhet në raportin e publikuar nga Autoritetit Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP). Në bazë të matjeve dhe analizave të ARKEP-it, Posta e Kosovës gjatë vitit 2016 ka mbuluar 96.12 për qind të tregut postar kosovar, ndërkaq të gjithë operatorët postar privat kanë arritur të mbulojnë 3.88 për qind.më shumë
previous

1-6 Nga 182

next