Lajme dhe Publikime

Pulla postare për Kampionatin Botëror të Basketbollit

Prishtinë, 30 gusht 2019 -Për nder të Kampionatit Botëror të Basketbollit, Filatelia e Postës së Kosovës lëshon në qarkullim emisionin e ri të pullave postare të titulluar “Kampionati botëror i basketbollit FIBA 2019-Kinë”.më shumë

Pullat postare “Arti modern”

Prishtinë, 10 korrik 2019 -Në kuadër të tematikës “Arti modern”, Filatelia e Postës së Kosovës sot ka emetuar katër pulla postare, pamjet e të cilave pasqyrojnë artin modern në periudhën e pasluftës në Kosovë, nga autorët e dizajnit Leotrim Ademi dhe Agon Nimani.më shumë

Takohet Menaxhmenti i Postës së Kosovës me Bordin e Ri

Kryeshefi Ekzekutiv, Sejdi Hoxha me bashkëpunëtorë mirëpriti sot në takim zyrtar drejtorët e zgjedhur të Bordit të Ri të Postës së Kosovës.Në këtë takim, Kryeshefi Hoxha i uroi rizgjedhjen e Kryetarit të Bordit,më shumë

Pullat postare “20 Vjetori i Lirisë”

Prishtinë, 11 qershor 2019-Në kuadër të tematikës “20 Vjetori i Lirisë”, Posta e Kosovës promovon pesë pulla postare me imazhet e miqve më të mëdhenj që i ka populli ynë, Presidentin e SHBA-ve, Bill Clinton, dy Sekretareve të Shtetit, zonjës Madeleine Albright dhe Hillary Clinton, Kryeministrit të Mbretërisë së Bashkuar, Tony Blair, si dhe Komandantit Suprem të NATO-s, gjeneralit Wesly Clark në 20 vjetorin e Çlirimit të Kosovës.më shumë

Pulla postare “100 vjetori i mbrojtjes së trojeve shqiptare - Woodrow Wilson”

Prishtinë, 29 maj 2019-Me rastin e 100-vjetorit të Konferencës së Paqes në Paris, Posta e Kosovës sot ka lëshuar në qarkullim pullën postare “100 vjetori i mbrojtjes së trojeve shqiptare - Woodrow Wilson”, dedikuar mikut të madh të kombit shqiptar presidentit 28-të të SHBA-ve, Woodrow Wilson, për kontributin vendimtar në mbrojtjen e trojeve shqiptare nga copëtimi i mëtejmë.më shumë

Përmes Postës do të ofrohet shërbimi TeleDoctor

Prishtinë, 21 maj 2019 -Në Postën e Kosovës do të ofrohet një shërbim i ri që iu mundëson qytetarëve të kontaktojnë mjekë përmes telefonit dhe të pyesin gjithçka që kanë nevojë rreth shëndetit të tyre apo familjarëve të tyre.më shumë
previous

1-6 Nga 235

next