Lajme dhe Publikime

Posta mundëson vendosjen e Terminaleve të Pagesave në tërë Kosovën

Prishtinë, 26 nëntor 2018 -Qytetarët e Kosovës do të kenë mundësi të kryejnë të gjitha llojet e pagesave me teknologjinë më bashkëkohore përmes Terminaleve të Pagesave, që do të vendosen në vendet me të frekuentuara.Në këto terminale që ofrojnë sigurinë dhe privatësinë më tëmë shumë

Në Kujtesë mund të abonoheni edhe përmes Postierëve

Prishtinë, 22 nëntor 2018 –Posta e Kosovës dhe kompania Kujtesa u kanë mundësuar qytetarëve që edhe përmes postierëve të abonohen për shfrytëzimin e televizionit kabllor dhe internetit.Sipas marrëveshjes, qytetarët e interesuar mund të kontraktojnëmë shumë

Pulla postare “Heronjtë: Xhelal Hajda-Toni dhe Selajdin Mullaabazi-Mici ”

Prishtinë, 6 nëntor 2018 -Posta e Kosovës ka lëshuar në qarkullim emisionin e pullave postare me tematikën: “Heronjtë; Xhelal Hajda-Toni dhe Selajdin Mullaabazi-Mici ”, për nder të 20-vjetorit të rënies së tyre heroike.Në ceremoninë e mbajtur në Komunën e Rahovecit, organizuar nga kryetari Smajl Latifi, mori pjesë kryeshefi ekzekutiv, Sejdi Hoxhamë shumë

Pulla postare “Heronjtë: Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu”

Prishtinë, 2 nëntor 2018 -Posta e Kosovës më 2 nëntor 2018 ka lëshuar në qarkullim emisionin e pullave postare me titull “Heronjtë: Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu”, për nder të përvjetorit të 29-të të rënies së tyre heroike.Ata ishin ndër aktivistët dhe organizatorët më të shquar që kishte në gjirin e saj Lëvizja Kombëtare në Kosovë gjatë viteve të 80-ta.më shumë

Pullat postare 70 Vjetori i ansamblit të këngëve dhe valleve “Shota”

Prishtinë, 1 nëntor 2018 -Posta e Kosovës lëshon të premten në qarkullim emisionin e pullave postare 70 Vjetori i ansamblit të këngëve dhe valleve “Shota’”.Ansambli kombëtar i këngëve dhe valleve "Shota" fillimisht është formuar si shoqëri amatore në vitin 1948, ndërkaq si ansambël i këngëve dhe valleve më 30 shtator 1950më shumë

Aktivitet për Ditën Ndërkombëtare të Postës

Prishtinë, 9 tetor 2018-Ndërmarrja Publike Posta e Kosovës Sh.A. sot ka shënuar Ditën Ndërkombëtare të Postës. Njëri prej aktiviteteve që organizoi Posta, ishte pritja e grupit të fëmijëve parashkollor nga Institucioni Kids Academy ( Qendër për Përkujdesje Ditore dhe Edukim).më shumë
previous

13-18 Nga 232

next