NJOFTIM PËR KONTRATË

  • Version
  • Download 8
  • File Size 130.01 KB
  • File Count 1
  • Create Date 26 Tetor, 2020
  • Last Updated 29 Tetor, 2020

NJOFTIM PËR KONTRATË

Këshillimi ligjor dhe financiar lidhur me efektet ligjore dhe financiare per marreveshjen e bashkepunimit NR 01 727 20 te dates 15.04.2020.