NJOFTIM PËR KONTRATË

  • Version
  • Download 6
  • File Size 128.83 KB
  • File Count 1
  • Create Date 8 Dhjetor, 2020
  • Last Updated 8 Dhjetor, 2020

NJOFTIM PËR KONTRATË

Sigurimi i ofrimit të shërbimeve të shpedicionit zhdoganimit të pullave postare dhe produkteve filatelike për eksport të rregullt dhe të përkohshëm gjatë viteve 2021-2022-2023-RITENDER-3