fbpx

Njoftim për nënshkrimin e kontratës

  • Version
  • Download 10
  • File Size 103.39 KB
  • File Count 1
  • Create Date 15 Dhjetor, 2020
  • Last Updated 18 Dhjetor, 2020

Njoftim për nënshkrimin e kontratës

Servisimi dhe mirëmbajtja e automjeteve Peugeot Boxer ft 330L1H1 2.2 hdi viti i prodhimit 2010,
Peugeot Boxer fgt 440L4H3 2.2 hdi viti i prodhimit 2010, Peugeot Expert furgon Tole 2.0 hdi viti i
prodhimit 2010 Gjithsejtë 16 automjete zyrtare Peugeot Boxer dhe Expert.