Njoftim për nënshkrimin e kontratës

  • Version
  • Download 3
  • File Size 105.24 KB
  • File Count 1
  • Create Date 31 Dhjetor, 2020
  • Last Updated 6 Janar, 2021

Njoftim për nënshkrimin e kontratës

“Furnizimi dhe montimi i Gjeneratorit  dhe furnizim me material per servisimin e Gjeneratoreve te PK-se”

LOT 1  Furnizim dhe montimi i Gjeneratorit per nevoja te PK-së

LOT 2  Furnizim me material per servisimin e Gjeneratoreve te PK-së