fbpx

NJOFTIMI PËR ANULIMIN E AKTIVITETIT TË PROKURIMIT

  • Version
  • Download 0
  • File Size 110.27 KB
  • File Count 1
  • Create Date 8 Dhjetor, 2020
  • Last Updated 8 Dhjetor, 2020

NJOFTIMI PËR ANULIMIN E AKTIVITETIT TË PROKURIMIT

Sigurimi i ofrimit të shërbimeve të shpedicionit/zhdoganimit të pullave postare dhe produkteve filatelike për eksport të rregullt dhe të përkohshëm gjatë viteve 2021-2022-2023-RITENDER-2