NJOFTIMI PËR ANULIMIN E AKTIVITETIT TË PROKURIMIT

  • Version
  • Download 5
  • File Size 110.16 KB
  • File Count 1
  • Create Date 3 Gusht, 2020
  • Last Updated 7 Gusht, 2020

Servisimi dhe riparimi i motoçikletave te Postes se Kosoves
Pjesë (lot)

LOT 2 dhe LOT 3 jane anulau per shkak se nuk ka pasur oferta per keto 2 LLote