fbpx

NJOFTIMI PËR ANULIMIN E AKTIVITETIT TËPROKURIMIT

  • Version
  • Download 6
  • File Size 111.20 KB
  • File Count 1
  • Create Date 8 Tetor, 2020
  • Last Updated 8 Tetor, 2020

NJOFTIMI PËR ANULIMIN E AKTIVITETIT TËPROKURIMIT

Servisimi dhe riparimi i motoçikletave te Postes se Kosoves-Ritender2 Lot 2 Servisimi i 13 motoçikletave ekologjike Panther, prodhuesi BODO, Tipi TDR - 2231 me kapacitet 1500W Lot 3 Servisimi dhe riparimi i 10 motoçikletave nga prodhuesi Honda 110 Kw