fbpx

NJOFTIMI PËR NENSHKRIMIN E KONTRATËS

  • Version
  • Download
  • File Size 103.62 KB
  • File Count
  • Create Date 7 Gusht, 2020
  • Last Updated 18 Gusht, 2020

NJOFTIMI PËR NENSHKRIMIN E KONTRATËS

Servisimi dhe mirëmbajtja e makinës së zarfimit “BOWE SYSTEC VARIO 263-2- Ritender