fbpx

NJOFTIMI PËR NENSHKRIMIN E KONTRATËS

  • Version
  • Download 0
  • File Size 100.56 KB
  • File Count 1
  • Create Date 10 Mars, 2020
  • Last Updated 13 Gusht, 2020

NJOFTIMI PËR NENSHKRIMIN E KONTRATËS

Shërbime të konsulencës,për Hartimi i pasqyrave financiare dhe sanimi i të gjeturave te vitit 2018
nga ZKA dhe kontrrollimi i pagesave te tatimeve për vitin 2019