fbpx

Rregullore për ndryshimin dhe plotësimin e rregullores për sistematizimin e vendeve të punës në nivelin qendror për punonjësit e PK-së, nr. 01-1974/17 date 27/7/2017

  • Version
  • Download 246
  • File Size 1.39 MB
  • File Count 1
  • Create Date 17 Nëntor, 2019
  • Last Updated 2 Mars, 2020

Rregullore për ndryshimin dhe plotësimin e rregullores për sistematizimin e vendeve të punës në nivelin qendror për punonjësit e PK-së, nr. 01-1974/17 date 27/7/2017