Rregullore për ndryshimin dhe plotësimin e rregullores për sistematizimin e vendeve të punës në nivelin qendror 01-3299-18 dt. 28/12/2018

  • Version
  • Download 358
  • File Size 868.82 KB
  • File Count 1
  • Create Date 28 Dhjetor, 2018
  • Last Updated 5 Nëntor, 2021

Rregullore për ndryshimin dhe plotësimin e rregullores për sistematizimin e vendeve të punës në nivelin qendror 01-3299-18 dt. 28/12/2018