Nioftim për kontratë

  • Version
  • Download 26
  • File Size 139.03 KB
  • File Count 1
  • Create Date 12 Nëntor, 2019
  • Last Updated 1 Dhjetor, 2019

Nioftim për kontratë

Furnizim me zarfa te llojeve te ndryshme per nevojat e Postes hibride me numer prokurimi: vetak-19-8617-1-2-1 dhe numër te brendshëm: PK-19-043-121