Njoftim pë kontratë

  • Version
  • Download 26
  • File Size 124.93 KB
  • File Count 1
  • Create Date 12 Nëntor, 2019
  • Last Updated 1 Dhjetor, 2019

Njoftim pë kontratë

Furnizim me Vula të ditës së parë per emisionet e viteve 2020-2021-2022. me numer prokurimi: vetak-19-8472-1-3-6 dhe numër te brendshëm: PK-19-042-136