fbpx

Njoftim për nënshkrimin e kontratës

  • Version
  • Download 22
  • File Size 100.82 KB
  • File Count 1
  • Create Date 12 Nëntor, 2019
  • Last Updated 1 Dhjetor, 2019

Njoftim për nënshkrimin e kontratës

Kontrollimi i rregullt teknik,abonimi dhe mirëmbajtja teknike e pajisjeve fiskale në sportelet e Postës së Kosovës sh.a.”me numer prokurimi: vetak-19-6082-225 dhe numër te brendshëm: PK-19-029-225