fbpx

Njoftim për nënshkrimin e kontratës

  • Version
  • Download 22
  • File Size 100.08 KB
  • File Count 1
  • Create Date 12 Nëntor, 2019
  • Last Updated 1 Dhjetor, 2019

Njoftim për nënshkrimin e kontratës

Sherbim për mirëmbajtje të disa pajisjeve të produkteve të CISCO dhe furnizim me pajisje të IT-së”.me numer prokurimi: vetak-19-6062-221 dhe numër te brendshëm: PK-19-030-221