fbpx

Njoftim për kontratë

  • Version
  • Download 0
  • File Size 137.96 KB
  • File Count 1
  • Create Date 28 Tetor, 2019
  • Last Updated 28 Tetor, 2019

Njoftim për kontratë

Shtypje, Furnizim me pulla postare, blloqe filatelike, ZDP, fletëeksponate dhe produkte promocionale gjatë viteve 2020 2021 2022. me numer prokurimi: vetak-19-7560-2-2-1 dhe numër te brendshëm: PK-19-037-225