fbpx

Njoftim për dhënje të kontratës

  • Version
  • Download 26
  • File Size 127.83 KB
  • File Count 1
  • Create Date 28 Tetor, 2019
  • Last Updated 28 Tetor, 2019

Njoftim për dhënje të kontratës

Kontrollimi i rregullt teknik,abonimi dhe mirëmbajtja teknike e pajisjeve fiskale në sportelet e Postës së Kosovës sh.a. numer prokurimi: vetak-19-6082-2-2-5 dhe numër te brendshëm: PK-19-029-225