Njoftim për kontratë

  • Version
  • Download 32
  • File Size 125.34 KB
  • File Count 1
  • Create Date 12 Nëntor, 2019
  • Last Updated 1 Dhjetor, 2019

Njoftim për kontratë

Larja e automjeteve zyrtare të Postes së Kosovës sh.a.-Ritender” me numër të Prokurimit: vetak 19-8783-2-3-6 dhe numër te brendshëm PK-19-033-236