Njoftim për kontratë

  • Version
  • Download 42
  • File Size 124.71 KB
  • File Count 1
  • Create Date 12 Nëntor, 2019
  • Last Updated 1 Dhjetor, 2019

Njoftim për kontratë

Furnizim, ndrrim, montim dhe balancim te gomave të sezonit dimëror” me numër të Prokurimit: vetak 19-8811-1-3-6 dhe numër te brendshëm PK-19-044-136