fbpx

NJOFTIMI PËR NENSHKRIMIN E KONTRATËS

  • Version
  • Download 8
  • File Size 107.43 KB
  • File Count 1
  • Create Date 17 Shtator, 2020
  • Last Updated 17 Shtator, 2020

NJOFTIMI PËR NENSHKRIMIN E KONTRATËS

Mirëmbajtja hixhenike e hapësirave të Postes se Kosoves Lot 1 Mirëmbajtja hixhenike e hapësirave në Objektin Kryesor të PK-së -Prishtinë dhe në Qendren Tranzite Postare Lot 2 Mirembajtja higjenike e hapësirave ne objektin kryesor te Postës ne Fushë Kosovë