fbpx

OBAVEŠTENJE O UGOVORU

  • Version
  • Download 0
  • File Size 164.67 KB
  • File Count 1
  • Create Date 17 Shtator, 2020
  • Last Updated 17 Shtator, 2020

OBAVEŠTENJE O UGOVORU

Servisimi dhe riparimi i motoçikletave te Postes se Kosoves-Ritender2 Lot 2 Servisimi i 13 motoçikletave ekologjike Panther, prodhuesi BODO, Tipi TDR - 2231 me kapacitet 1500W Lot 3 Servisimi dhe riparimi i 10 motoçikletave nga prodhuesi Honda 110 Kw