Sqarimi i Postës lidhur me arrestimin e tre zyrtarëve të saj

Të nderuar qytetarë,

 

Lidhur me aksionin e sotëm të Policisë në Kaçanik, me pasojë arrestimin e tre zyrtarëve.

Posta e Kosovës njofton opinionin se rasti i keqpërdorimit në fjalë është kapur nga autoritetet e saj përkatëse dhe menjëherë i është drejtuar organeve të rendit.

Kemi kërkuar hetime dhe kemi ofruar mbështetje dhe bashkëpunim për zbardhjen e plotë të rastit. Me këtë rast falënderojmë Policinë e shtetit tonë për profesionalizëm të pashoq.

Për këtë dhe për çdo rast tjetër, Posta e Kosovës do të jetë në bashkëpunim të ngushtë me organet e rendit dhe drejtësisë.

Po ashtu, Posta e Kosovës siguron të gjithë konsumatorët se çdo shërbim në zyrat postare është i sigurt dhe mbetemi të përkushtuar që çdo ditë të përmirësojmë cilësinë e shërbimeve tona.