Titulli
Njoftim për kontratë
Kyqja ne ngrohjen qendrore në ZP Prishtina 1, ZP Prishtina 3, Amfiteatri ne objektin qendror si dhe furnizimi montimi i radiatoreve ne ZP-Prishtina 6 Njoftim për kontratë, Prokurimi September 12, 2023
Njoftim pë dhënie të kontratës
Furnizim me shtande,rrollapa dhe maica me llogo te PK-se Njofitim për dhënje të kontratës, Prokurimi September 12, 2023
CONTRACT AWARD NOTICE
Supply of 7 postal delivery vehicles-Retender Prokurimi September 12, 2023
Njoftim për dhënie të kontratës
Furnizim me 7 vetura të transportit të dergesave postare-Ritender Njofitim për dhënje të kontratës, Prokurimi September 12, 2023
Njoftim për anulim
Furnizim me korniza për pulla postare-Ritender2 Njoftim për anulim, Prokurimi September 8, 2023
NJOFTIM PER INFORMATA SHTESE ose PERMIRESIM I GABIMIT
Shërbimi Pay Per Print për zyrat postare dhe zyrat administratës të Postës së Kosovës sh.a Prokurimi September 8, 2023
Njoftim për kontratë
Furnizim me dru zjarri për djegie për zyra postare në sezonin dimëror 2023-2024 Njoftim për kontratë, Prokurimi September 4, 2023
Njoftim për kontratë
Furnizim me kositëse bari-Ritender Njoftim për kontratë, Prokurimi September 4, 2023
Njoftim për kontratë
Renovimi i zyrave postare Njoftim për kontratë, Prokurimi August 29, 2023
Njoftim për kontratë
Ngjyrosja dhe rregullimi i zyrave postare Njoftim për kontratë, Prokurimi August 24, 2023