Titulli
Njoftim për kontratë
Furnizim me shtande, rrollapa dhe maica me llogo te PK-se 22 Gusht, 2023
NJOFTIM PER INFORMATA SHTESE ose PERMIRESIM I GABIMIT
Furnizim me derivate të naftës dhe benzinës për nevoja të PK-së SH.A 21 Gusht, 2023
Njoftim për nënshkrim të kontratës
Furnizim me vula datare për nevojat e zyrave postare 21 Gusht, 2023
Njoftim për anulim
Furnizim me korniza për pulla postare 21 Gusht, 2023
CONTRACT NOTICE
Supply of oil and gasoline derivatives for motor vehicles, heating and generator as well as lawn mowers of KP JSC. 14 Gusht, 2023
Njoftim për kontratë
Furnizim me derivate të naftës dhe benzinës për mjetet motorike, ngrohje dhe gjenerator si dhe1 kositëse bari të PK-së SH.A 14 Gusht, 2023
Njoftim për kontratë
Servisimi dhe mirembajtja e automjeteve Peugeot Partner dhe Bipper,veturave Kia Sportage dhe veturave VW Caddy Smart 14 Gusht, 2023
Njoftim për kontratë
Servisimi dhe ankerimi i kasafortave ne te gjitha regjionet e PK-se 14 Gusht, 2023
CONTRACT NOTICE
Pay Per Print service for post offices and administrative offices of the Post of Kosovo sh.a. 28 Korrik, 2023
Njoftim për kontratë
Shërbimi Pay Per Print për zyrat postare dhe zyrat administratës të Postës së Kosovës sh.a. 28 Korrik, 2023