Titulli
Njoftim për dhënie të kontratës
Furnizim, ndërrim, montim, balancim dhe ruajtje te gomave 13 Tetor, 2023
Njoftim për dhënie të kontratës
Ngjyrosja dhe rregullimi i zyrave postare 13 Tetor, 2023
Njoftim për dhënie të kontratës
Kyqja në ngrohjen qendrore në ZP Prishtina 1, ZP Prishtina 3, Amfiteatri ne objektin qendror si dhe furnizimi montimi i radiatoreve ne ZP-Prishtina 6 13 Tetor, 2023
Njoftim për kontratë
Furnizim me barcode reader për zyra Postare PK.sha 11 Tetor, 2023
NJOFTIM PER INFORMATA SHTESE ose PERMIRESIM I GABIMIT
Servisimi dhe mirëmbajtja e automjeteve Peugeot Expert, Peugeot Boxer dhe Passat 3C 10 Tetor, 2023
Njoftim për anulim
Angazhimi i konsulentit të jashtëm për mbështetjen e procesit të Ristrukturimit në NPQ,Posta e Kosovës sha 10 Tetor, 2023
Njoftim për nënshkrim
Furnizim me Ribon dhe Id kartela me qip 9 Tetor, 2023
Njoftim për kontratë
Furnizim, ndërrim, montim, balancim dhe ruajtje te gomave 5 Tetor, 2023
Njoftim për anulim
Hostimi i e-mailave për 200 e më shumë shfrytëzues të Postës së Kosovës 28 Shtator, 2023
Njoftim për dhënie të kontratës
Furnizim me dru zjarri për djegie për zyra postare në sezonin dimëror 2023-2024 27 Shtator, 2023